Πολιτική απορρήτου

background

Όροι και προϋποθέσεις

O ιστότοπος www.thrift60.com συνιστά ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα μεταπώλησης ειδών ιματισμού, που φέρουν ως άξονα αφετηρίας τον ευρύτερο χώρο της ένδυσης και υπόδησης (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος ή ιστοσελίδα) που δημιούργησε και λειτουργεί υπό τη μορφή ατομικής επιχείρησης της Βερόνικας Ζαγκορούλκο, εδρεύουσας στην θέση Πορτ Άρθουρ Λαυρίου Αττικής, Τ.Κ. 19500, με Α.Φ.Μ. 142747149, Δ.Ο.Υ. Κορωπίου και ΑΡ. εγγραφής στο εμπορικό επιμελητήριo 1033911/20230529/1304, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας support@thrift60.com και με τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος στον αριθμό κλήσης 6940659100, (στο εξής χάριν συντομίας η Επιχείρηση).

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα thrift60® το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.thrift60.com. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης” ή/και “χρήστης” ή “πελάτης” αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία/παράδοση/πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα, από τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ασφάλεια συναλλαγών

To thrift60.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS 1.3, X25519 και AES_128_GCM για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές, η οποία παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σε επίπεδο TLS. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο TLS 1.3 (Transport Layer Security) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη TLS 1.3 επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο TLS 1.3, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας του thrift60.com είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία AO Kaspersky Lab και οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Με το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας του thrift60.com πραγματοποιούνται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Το thrift60.com ΔΕΝ αποθηκεύει σε καμία περίπτωση στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί, και κατά οποιοδήποτε τρόπο, τα οικονομικά στοιχεία των πελατών της (στοιχεία πιστωτικής κάρτας, λογαριασμοί τραπεζών). Οι συναλλαγές και πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον του συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, με τη χρήση της μεθόδου ανακατεύθυνσης (redirection).

Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο Διαδίκτυο, το thrift60.com προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τις υπηρεσίες “Verified by Visa”, “MasterCard SecureCode”.

Οι υπηρεσίες αυτές σας προστατεύουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων σας σε συναλλαγές στο Διαδίκτυο, μέσω της χρήσης ενός μυστικού Κωδικού Πρόσβασης τον οποίο και εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών ως ένα στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου. Αυτός ο προσωπικός κωδικός αποτελεί ουσιαστικά την “ηλεκτρονική υπογραφή” σας για την πραγματοποίηση των αγορών, τόσο στο δικό μας όσο και σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στις παραπάνω υπηρεσίες.

Γενικοί κανονισμοί λειτουργίας ιστοσελίδας

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε ανεπιφύλακτα με την κατωτέρω Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που θα έχουν ανακοινωθεί οποτεδήποτε μέσω αυτής.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα, υπό την επιφύλαξη των εκάστοτε ισχυουσών νομικών διατάξεων, να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και πραγματοποίησης συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε και την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα. Η Επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα ενώ δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών, οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους. Η Επιχείρηση ενημερώνει ότι το φωτογραφικό υλικό που αναρτάται προς παρουσίαση κάθε προϊόντος, ενδέχεται να έχει μικρές αποκλίσεις από το τελικό παραδοτέο προϊόν κυρίως ως προς τις χρωματικές αποδόσεις, οφειλόμενες λ.χ. σε τυχαία ή εγγενή χαρακτηριστικά και ιδιότητες των ηλεκτρονικών μέσων λήψης, αποθήκευσης, μεταφοράς, αναπαραγωγής και προβολής των εν λόγω εικόνων, οπότε η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αποκλίσεις αυτές, στο βαθμό που δεν αναιρούν τη φύση και τις ιδιότητες του προϊόντος, όπως αυτές θα περιγράφονται εκάστοτε στην ιστοσελίδα. Στον αντίποδα, η Επιχείρηση δεσμεύεται να μεταφέρει με ακρίβεια, αλήθεια και πληρότητα, το σύνολο των πληροφοριών που διαθέτει και περιέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστοσελίδα, είτε προέρχονται από τους χρήστες είτε από το προσωπικό της Επιχείρησης, τόσο σε ότι αφορά τα προϊόντα, όσο και σε ότι αφορά τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές.

Ευθύνη περί των Συναλλαγών και Προϊόντων – Δικαιώματα επί Πρωτοτύπου Περιεχομένου

Η Επιχείρηση, στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα και με την επιφύλαξη τυχόν αντιθέτων προβλέψεων που περιγράφονται στην ιστοσελίδα, δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη-εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία, νομική ή πραγματική. Δεν εγγυάται επίσης τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον η Επιχείρηση ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή-μη τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση εκτάκτου μεταβολής των στοιχείων αυτών, δεν ευθύνεται εφόσον ενημερώνει με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε εύλογο χρονικό διάστημα τους πελάτες, περί της μη-διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (λ.χ. πληροφορίες, περιγραφές, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η Επιχείρηση ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία περιλαμβάνει ενδεικτικά την απώλεια κερδών, δεδομένων, τα διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης κ.λπ. του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος, από οποιαδήποτε αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή-μη, ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, ή με τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν, ή/και με τυχόν μη-επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Κάθε νόμιμη συναλλαγή με την Επιχείρηση στα πλαίσια λειτουργίας του παρόντος ιστότοπου, προϋποθέτει την συλλήβδην και ανεπιφύλακτη αναγνώριση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των ανωτέρω παραδοχών και περιορισμού ευθυνών.

Περαιτέρω, στις συμβάσεις κατά τις οποίες η Επιχείρηση ως προμηθευτής θα αποστέλλει προϊόντα στον πελάτη/χρήστη/καταναλωτή, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται στον καταναλωτή, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζεται σχετικά από τον καταναλωτή και είναι διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται στον καταναλωτή και άμα τη παραδώσει στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από τον καταναλωτή να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από τον προμηθευτή, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων του καταναλωτή έναντι του μεταφορέα.

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ότι οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν είτε σε άλλες σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος είτε σε κάποιες περιπτώσεις, οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και η τελευταία, για το λόγο αυτό, δεν φέρει ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται και παραπέμπει σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες, αλλά αντιθέτως, παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος από τους πελάτες. Ως εκ τούτου, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και από μόνο του το γεγονός ότι περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν υποδηλώνει ότι η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εγκρίνει ή συστήνει ή αποδέχεται ή ευθύνεται για την ορθή χρήση ή για το περιεχόμενό τους.

Τέλος, γίνεται μνεία ότι πέραν των προϊόντων που διατίθενται προς μεταπώληση και διακίνηση, όλο το περιεχόμενο του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, ως και των ισχυουσών διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται για το λόγο αυτό η καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό, καθώς επίσης η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον εκάστοτε υπεύθυνο λειτουργίας ή τον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου του καταστήματος, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, για εμπορικούς ή και άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, που θα έχει χορηγηθεί εγγράφως. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που τυχόν παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα THRIFT60®, ως και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνιση και χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα και η δυνατότητα πρόσβασης των χρηστών σε αυτά, σε καμία περίπτωση συνεπάγεται άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Ευθύνη Χρήστη και Πελάτη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα “THRIFT60®” στις εξής περιπτώσεις: [1.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποστολή, δημοσίευση, μεταφορά ή μετάδοση, οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, ή που προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα, το απόρρητο επικοινωνίας και των πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου. [2.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποστολή, δημοσίευση, μεταφορά ή μετάδοση περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, των εκάστοτε κοινωνικών-ηθικών αξιών, της ανηλικότητας, της διαφορετικότητας και του σεξουαλικού προσανατολισμού των χρηστών, ως και των λοιπών ευαίσθητων προσωπικών τους δεδομένων, εκτός αν ρητά οι τελευταίοι έχουν παράξει τη σχετική συναίνεσή τους. [3.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποστολή, δημοσίευση, μεταφορά ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο, ή σύμφωνα με διεθνείς ή/και ιδιωτικές συμβάσεις, ανεξαρτήτως της συναίνεσης του παθόντος. [4.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποστολή, δημοσίευση, μεταφορά ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο προσβάλλει δικαιώματα από ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα, ιδιοκτησίας, συγγενικά ή παράγωγα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, κάθε είδους, [5.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποστολή, δημοσίευση, μεταφορά ή μετάδοση λογισμικού το οποίο περιέχει ιούς, βλαπτικό κώδικα ή οποιουσδήποτε άλλους τρόπους ηλεκτρονικής επενέργειας σε αρχεία, εφαρμογές και/ή ηλεκτρονικά προγράμματα, με σκοπό την διακοπή, αναστολή λειτουργίας, άλλου είδους πρόκληση βλάβης, ή την ανομιμοποίητη παρακολούθηση ή επέμβαση επί της λειτουργίας συσκευών ή λογισμικού υπολογιστών ή εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, [6.] Για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο παρενόχληση ή εξαπάτηση ή καταδολίευση ή εκμετάλλευση τρίτων προσώπων, με οποιοδήποτε τρόπο, άμεσο ή έμμεσο.
Το THRIFT60®, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν, καθώς επίσης υπό όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, χορηγεί ένα μη-αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της αλλά υπόκειται στον περιορισμό ότι δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο, ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ολικώς ή μερικώς ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν σε ειδικές περιπτώσεις ή αν τυχόν έχουμε νομίμως παράξει σχετική, έγγραφη συναίνεση.

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα χρηστών και πελατών

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα THRIFT60®, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και γενικότερα, τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Ειδικότερα:
H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ λειτουργεί την παρούσα ιστοσελίδα με βασικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της, για το λόγο δε αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί -δε- η καλύτερη εξυπηρέτησή του είναι σημαντικό ο χρήστης/πελάτης να παρέχει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, συγκεκριμένες πληροφορίες που τον προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα, δηλαδή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, το όνομα, την ταχυδρομική του διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας με τον ίδιο, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής. Οι πληροφορίες αυτές διευκολύνουν την πραγματοποίηση των συναλλαγών, υπό το πρίσμα αυστηρής τήρησης των νομίμων προϋποθέσεων, για το λόγο -δε- αυτό διαφυλάσσονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR), όπως αυτός έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη, καθώς επίσης και υπό το πρίσμα της θεσμοθετημένης προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ως και των σχετικών αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Είτε στο σύνολό τους είτε μεμονωμένα, οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες της να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλες πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις μελλοντικές συναλλαγές με την Επιχείρηση. Το THRIFT60® δεν διανέμει σε άλλον οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το THRIFT60®, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, παρά μόνο σε άμεσους συνεργάτες στην διαδικασία εξυπηρέτησης παραγγελιών, όπως ενδεικτικά, στην εκάστοτε συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία. Το THRIFT60® εξάλλου, σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, αντιθέτως, να μας παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν ή να αποστείλουν προϊόν(τα) προς μεταπώληση, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας φτιάχνοντας λογαριασμό χρήστη και/ή να στείλουν email προς την Επιχείρηση ή τον συνεργαζόμενο Data Protection Officer.
Πιο συγκεκριμένα, το THRIFT60® συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του ή η διαδικασία αποστολής από μέρους του προϊόντων προς αξιολόγηση και μεταπώληση, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για ενεργοποιήσεις υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet, (4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (ενδεικτικά, εφαρμογές ios, android, Facebook, Google). Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί -ενδεικτικά- το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, τυχόν στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή άλλου νομίμου μέσω πραγματοποίησης πληρωμών μέσω διαδικτύου, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σε περίπτωση πραγματοποίησης αγοράς προϊόντων. Σημειώνεται επίσης ότι η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μοναδική φορά, διασφαλίζεται επαρκώς σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του THRIFT60®. Κατά περίπτωση, τέλος, μπορεί να σας ζητηθούν επιπλέον ειδικότερα στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή συμπληρωματικές λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.

Το THRIFT60® κάνει επεξεργασία και χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παραλαβή αποστολών σας προς εμάς ή την παραγγελία και παράδοση της παραγγελίας σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από το THRIFT60®, (iv) για ενημέρωση σχετικά με ειδικές προσφορές και προτάσεις του THRIFT60®, (v) για ενεργοποίηση υπηρεσίας τηλεφωνίας ή internet, (vi) για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι, να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το THRIFT60®, στέλνοντας κάθε σχετικό αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@thrift60.com.

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας κ.λπ. δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε ώστε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του THRIFT60®, αποκλειστικά για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το THRIFT60® επιπροσθέτως, επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στον ιστότοπό μας. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το THRIFT60® θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη, το THRIFT60® θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί επαρκώς ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές, είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη στον οποίο παραπέμπει η πληροφορία. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς επίσης για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία και ασφάλεια της ιστοσελίδας, ή για να κάνετε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα που αφορά την Επιχείρηση, επικοινωνήστε οποτεδήποτε με το THRIFT60® μέσω της ιστοσελίδας, από την σχετική φόρμα επικοινωνίας, ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@thrift60.com.

Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει, κατά περίπτωση, μέσω και της σελίδας εγγραφής.

Το THRIFT60® απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση τo THRIFT60® δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες με τη Επιχείρηση που απαιτείται να έχουν τέτοια πληροφόρηση για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, η Επιχείρηση θα τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την ειδοποίηση της παραβίασης. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι γενικότερα, θα προβούμε σε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία που αφορά στους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας, εξαρτάται και από εσάς προσωπικά. Το THRIFT60® συνιστά στη διαρκή χρήση, κατάλληλων εφαρμογών και προγραμμάτων διαρκούς προστασίας κωδικών πρόσβασης και της εν γένει περιήγησης στο διαδίκτυο.
Οφείλετε να λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις αλλά και υπό τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμοδίου νομικού τμήματος του THRIFT60®, κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή και βάσει μεμονωμένης δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση, επεξεργασία, αποκάλυψη και διαμοιρασμός προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online, ακόμα και χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και για λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, η πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των εν γένει συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται δε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επεξεργαστούμε νομίμως ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σχετικά με σας (“ευαίσθητα δεδομένα”) όπως ενδεικτικά, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου, την υγεία ή τη σεξουαλική ζωή ή γενετήσιο προσανατολισμό του, όπως για παράδειγμα, όταν υφίστανται ευαίσθητα δεδομένα τα οποία έχετε σαφώς καταστήσει δημόσια. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε ευαίσθητα δεδομένα, για την κατά περίπτωση ενάσκηση νομικών μας δικαιωμάτων, όπως ενδεικτικά, για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Επίσης ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα ευαίσθητα δεδομένα σας, αν τυχόν έχετε ελεύθερα δώσει την προηγούμενη ρητή και ξεχωριστή συγκατάθεσή σας προς τούτο, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αναλόγως τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

Πέραν των ρητά νομοθετημένων και περιορισμένων εξαιρέσεων, όμως, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερα ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, υπό την επιφύλαξη των ανωτέρω εξαιρέσεων. Η Επιχείρηση -σημειωτέον- δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των δέκα έξι (16) ετών, εκτός κι αν έχει δοθεί σχετική γονική συναίνεση, σύμφωνα και με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν και όταν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Εάν τυχόν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε σχετικώς εκ των προτέρων, ενώ σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό, μόνο με την έγγραφη άδειά σας. Για -δε- τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την Επιχείρησή μας, και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θα θέλετε να λαμβάνετε από εμάς, οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας μας ως προς τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη σχετική υπηρεσία. Η αποστολή sms στο αριθμό κινητού τηλεφώνου που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε αντίστοιχα, μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας, να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms και e-mail. Διευκρινίζεται πάντως ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει από εσάς, στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης μας και για να σας παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή που ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε -βεβαίως- ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή, κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα τέτοιου είδους μήνυμα. Προκειμένου δε να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Σχετικά με τα Cookies και συναφείς δυνατότητες μέσω διαδικτύου

Το THRIFT60® έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης επιτυχούς λειτουργίας του αλλά και εξέλιξης των παρεχομένων υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies διευκρινίζεται ότι είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τα cookies είναι κυρίως για να σας παρέχουμε πληροφορίες και για να διεκπεραιώνονται ομαλά οι παραγγελίες και ηλεκτρονικές συναλλαγές, καθώς επίσης για να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάζουμε διαφημιστικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο, σχετικό -κατά το δυνατόν- με τα ενδιαφέροντα και τις εκάστοτε ανάγκες σας. Ως εκ τούτου, τα cookies είναι αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά, απρόσκοπτα και αποτελεσματικά η ιστοσελίδα THRIFT60®. Γίνεται μνεία ότι τρίτοι προμηθευτές, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Επιχείρησης σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, καθώς επίσης να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα thrift60®. To THRIFT60® δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Μπορείτε -όμως- να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από τους browsers (περιηγητές), πατώντας σε σχετικό link που σας παρέχεται εντός της παρούσας ιστοσελίδας. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας, ώστε να σας ενημερώνει κάθε φορά προτού γίνει η λήψη ενός cookie και συνεπώς, να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σε αυτή την περίπτωση έχετε επίσης υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
Περαιτέρω, τo THRIFT60® δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας όμως τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. To THRIFT60® συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες .
To THRIFT60® δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για τα cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική Cookies θα ισχύουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική Cookies, θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.
Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies και επ’ αυτών, ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Γενικότερα, το THRIFT60® δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει το ίδιο, σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Για το λόγο αυτό, έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη-επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Εφαρμόζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχουμε υλοποιήσει εύλογες φυσικές, ηλεκτρονικές, και διοικητικές διαδικασίες, για τη διασφάλιση των δεδομένων που συλλέγουμε από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη-εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Οι πολιτικές μας διαδικασίες ασφάλειας πληροφοριών, που είναι στενά ευθυγραμμισμένες με τα ευρέως αποδεκτά διεθνή πρότυπα, αναθεωρούνται τακτικά και επικαιροποιούνται όποτε απαιτείται, προκειμένου να πληρούν τις επιχειρηματικές ανάγκες μας, αλλαγές στην τεχνολογία και τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Δικαιώματα Χρηστών και Πελατών

Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς. Η Επιχείρηση θα σέβεται τα δικαιώματά σας και θα ασχοληθεί επαρκώς με τις ανησυχίες σας, οποτεδήποτε μας το ζητήσετε, εξηγώντας σας και παραθέτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας που προκύπτουν από τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Τα κυριότερα -δε- εξ αυτών είναι: α) το Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή προς επεξεργασία δεδομένων σας, οποιαδήποτε στιγμή. Β) το Δικαίωμα διόρθωσης, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Γ) το Δικαίωμα περιορισμού, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων, για την περίοδο που θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια, ή όταν η επεξεργασία αυτή είναι παράνομη και αιτείστε τον περιορισμό της επεξεργασίας, αντί της -επίσης δικαιούμενης- διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. Δ) το Δικαίωμα πρόσβασης, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις κατηγορίες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας, για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται, από που συλλέχθηκαν ακριβώς, αν όχι από σας άμεσα, και σε ποιους έχουν κοινοποιηθεί, κατά περίπτωση. Μπορείτε να λάβετε από εμάς χωρίς χρέωση, ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή για κάθε περαιτέρω αντίγραφο που ενδεχομένως να μας ζητήσετε.
Ε) το Δικαίωμα φορητότητας, σύμφωνα με το οποίο, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας εντός του απολύτως αναγκαίου χρόνου, σε έναν άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό, υπό τον όρο ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή ότι είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης. Αντί -δε- να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας ζητήσετε να μεταβιβάσουμε τα δεδομένα σε ένα άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, που θα μας υποδείξετε, απευθείας. ΣΤ) το Δικαίωμα διαγραφής, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον τα προσωπικά δεδομένα αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συνελέγησαν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Σε γενικές γραμμές, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποκλειστικά λόγω νομοθετικών διατάξεων. Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, η Επιχείρηση κατ’ αρχήν διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον. Ζ) τo Δικαίωμα εναντίωσης, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να εναντιωθείτε – ανά πάσα στιγμή – στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, λόγω ιδιαίτερης κατάστασής σας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία δεν βασίζεται σε δική σας συγκατάθεση αλλά σε έννομο συμφέρον μας ή σε έννομο συμφέρων τρίτων. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους και υπέρτερο συμφέρον για την επεξεργασία ή για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση τυχόν νομικών αξιώσεων. Εάν τυχόν εναντιώνεστε στην επεξεργασία, παρακαλείστε γενικώς να διευκρινίσετε κατά πόσον επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας ή τον περιορισμό της επεξεργασίας από εμάς. Και τέλος, Η) τo Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας, κατά το οποίο, σε περίπτωση εικαζόμενης παράβασης ισχύουσας νομοθεσίας περί απορρήτου, μπορείτε να υποβάλετε μια σχετική καταγγελία προς την αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων (ΑΠΔΠΧ) ή στην αντίστοιχη Αρχή όποιας άλλης χώρας, όπου τυχόν παρουσιάστηκε η προβαλλόμενη παράβαση.

Παρακαλούμε -δε- όπως σημειώσετε ότι από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε κάθε σχετικό με τα ανωτέρω, αίτημά σας, εντός 30 ημερών. Ωστόσο, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν το συγκεκριμένο νομικό δικαίωμα ή την πολυπλοκότητα του αιτήματός σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε πρόσβαση σε όλα ή ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει νομοθετικών διατάξεων. Αν αρνηθούμε το αίτημά σας για πρόσβαση, θα σας ενημερώσουμε για το λόγο της άρνησης αυτής. Σε άλλες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να αναζητήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα λόγω των αναγνωριστικών στοιχείων που παρέχετε στην αίτησή σας. όπως λ.χ. δεδομένα που συλλέχθηκαν από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, εφόσον έχετε δημοσιεύσει σχόλιό σας κάτω από ένα ψευδώνυμο που δεν είναι γνωστό σε εμάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δηλαδή δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε ως υποκείμενο των δεδομένων, δεν είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας να εκτελέσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας, όπως περιγράφεται στο άρθρο αυτό, εκτός εάν μας παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.

Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες. Παρακαλούμε απευθύνετε τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας των δεδομένων και τυχόν αιτήσεις για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα απευθύνεται στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο dpo@thrift60.com .

Πως λειτουργεί;

Εάν έχεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση τα οποία δεν χρησιμοποιήσεις πια μπορείς να τους δώσεις μια δεύτερη ζωή πωλώντας τα μέσω του e-shop μας THRIFT60® . Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
Thrift60