Πουλήστε στο THRIFT60®

background


Διαδικασία

01

Αδειάστε τις ντουλάπες σας και δημιουργήστε λογαριασμό χρήστη στο THRIFT60!

Επιλέξτε προσεκτικά τα ρούχα που θέλετε να μεταπωλήσετε λαμβάνοντας υπόψη τους όρους μας για τα ρούχα που δεχόμαστε και δεν δεχόμαστε και δημιουργήστε λογαριασμό χρήστη THRIFT60

Να θυμάστε δεν αγοράζουμε τα ρούχα σας αλλά τα μεταπωλούμε και είμαστε πολύ αυστηροί με τα ρούχα που δεχόμαστε προς μεταπώληση!

02

Ετοιμάστε την κούτα και τη Φόρμα Παράδοσης!

Ετοιμάστε το χαρτόκουτο ή μία καλά συσκευασμένη σακούλα με τα ρούχα. Ελάχιστο όριο τα 20 τεμάχια και μέγιστο τα 150 τεμάχια.

Μέγιστο όριο κούτας: 20 κιλά

Μέγιστες διαστάσεις κούτας:

Πλάτος: 60 εκ. Μήκος: 44 εκ. Ύψος 35 εκ. 

Εκτυπώστε το Φύλλο Παράδοσης και βάλτε ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο στη συσκευασία ή στείλτε το μας στο support@thrift60.com. 

Ζητήστε παράδοση μέσω Box Now και Αγορά Κούτας με χρέωση 3.5€ για κάθε κούτα. Μόλις κάνετε την παραγγελία της κούτας ή των κουτών σου και ολοκληρώσετε την πληρωμή θα λάβετε μέσω email αλλά και θα έχετε διαθέσιμο στα στοιχεία λογαριασμού χρήστη THRIFT60 τα αντιστοιχα links για να δημιουργήσετε τα vouchers μέσω της Box Now. 

!!! Την κούτα ή τη σακούλα τη διαλέγετε εσείς, απλά πρωτίστως πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία αποστολής κούτας από εμάς !!!

Μόλις φτιάξετε το/τα vouchers, τα κολλάτε ή αναγράφετε τον κωδικό στο εξωτερικό της κούτας και αφήνετε την κούτα στο κοντινότερό σας locker.

* Κάθε χαρτόκουτο ή σακούλα που περιέχει λιγότερα από 20 τεμάχια θα ακυρώνεται ή θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δικά του έξοδα αποστολής μέσω αντικαταβολής.

Να θυμάστε ότι δεν συλλέγουμε πακέτα με λιγότερα από 20 ενδύματα και περισσότερα από 150, καθώς και ότι τα ρούχα που μας στέλνετε πρέπει να πληρούν τους όρους που υποδεικνύουμε. Δείτε όλες τις προϋποθέσεις στην παρακάτω ενότητα.

*Δεν συλλέγουμε ρούχα που αποστέλλονται από περιοχές εκτός Ελλάδος. Ακόμη τουλάχιστον 🙃

03

Ξεκινήστε να πουλάτε!

Μόλις λάβουμε τα ρούχα, μέσα σε 5 εβδομάδες θα σας στείλουμε αξιολόγηση. Αν δεν συμφωνείτε με την αξιολόγηση, μπορείτε να πάρετε πίσω τα ρούχα με δικά σας έξοδα αποστολής, να τα δωρίσουμε στα κοινωνικά παντοπωλεία που συνεργαζόμαστε ή να τα ανακυκλώσουμε.

Τι πρέπει να ξέρω πριν πουλήσω στο THRIFT60® 

Πριν ξεκινήσεις να πουλάς στο THRIFT60® σου συνιστούμε να διαβάσεις προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες, που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Για πιο αναλυτικές και νομικές πληροφορίες μπορείς να ανατρέξεις στου ‘’Όρους και Προϋποθέσεις’’.
Στο THRIFT60® δεχόμαστε ρούχα που μπορούν να έχουν μια δεύτερη ζωή στην ντουλάπα ενός άλλου ανθρώπου. Να θυμάστε ότι, για να προσφέρουμε ποιοτική υπηρεσία στη διαχείριση των ρούχων που βάζουμε προς πώληση, έχουμε ένα όριο ενδυμάτων που μπορούμε να δεχόμαστε κάθε εβδομάδα. Μας συγχωρείται εκ των προτέρων για την αναστάτωση αλλά θέλουμε να είμαστε αυστηροί με την ποιότητα της υπηρεσίας.

Προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτική υπηρεσία στη διαχείριση πωλήσεων ενδυμάτων, ο αριθμός των εβδομαδιαίων συλλογών είναι περιορισμένος. Αλλά μην ανησυχείτε, διότι η υπηρεσία συλλογής ρούχων ξανά ανοίγει. Αν λοιπόν δεν μπορέσατε να κάνετε παράδοση της κούτας σας, θα χρειαστεί να περιμένετε έως ότου ξανά ανοίξει το σύστημα συλλογής και αφαιρεθεί το σχετικό banner  ενημέρωσης από την ιστοσελίδα μας.

Υπάρχουν φορές που ο χώρος γεμίζει σε λίγα λεπτά. Για αυτόν τον λόγο για να προσφέρει ποιοτική υπηρεσία, το THRIFT60® διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά την υπηρεσία συλλογής ρούχων, όταν το κρίνει σκόπιμο και χωρίς σχετική ειδοποίηση.

  • Θα έχετε περισσότερο χώρο στις ντουλάπες σας.
  • Θα παρατείνετε τη ζωή των ρούχων που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν φοράτε πια.
  • Θα δώσετε την ευκαιρία σε άλλα άτομα να φορέσουν ποιοτικά ρούχα σε χαμηλές τιμές.
  • Είναι ένας καλός τρόπος για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και ειδικότερα του ανθρακικού μας αποτυπώματος.
  • Θα κερδίσετε λίγα χρήματα που δεν υπολογίζατε.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους των ρούχων που δεχόμαστε στην ενότητα παρακάτω.

Πολύ εύκολο! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ετοιμάσετε ένα κουτί (η κουτιά 😉 ) ή καλά συσκευασμένη σακούλα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θέλετε να πουλήσετε στο THRIFT60®. Όταν έχετε έτοιμο το/τα πακέτο/-α σας, μπορείτε να συμπληρώσετε το Φύλλο Παράδοσης μέσω της φόρμας, που θα αναφέρει τον αριθμό των ενδυμάτων και κουτιών που πρόκειται να στείλετε καθώς και τη συγκατάθεσή σας στο να μεταπωλήσουμε τα ρούχα σας. Τέλος, θα αναγράφει το κωδικό του πελάτη το οποίο θα το βρείτε στην σελίδα λογαριασμού του THRIFT60® (θα πρέπει αρχικά να κάνετε εγγραφή/λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας εδώ). Στείλτε το μας στο support@thrift60.com ή βάλτε εκτυπωμένο το Φύλλο Παράδοσης μέσα στην κούτα.

Είναι σημαντικό ο αριθμός των ενδυμάτων που αναγράφετε στο αίτημά σας να είναι ίδιος με τον αριθμό των ενδυμάτων που πρόκειται να μας στείλετε. Εάν δεν ταιριάζει, επειδή στο τέλος μας στείλατε περισσότερα ή λιγότερα ενδύματα, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο support@thrift60.com.

Ζητήστε παράδοση μέσω Box Now με χρέωση 3.5€ για κάθε κούτα. Μόλις κάνεις την παραγγελία της κούτα ή των κουτών σου, θα λάβεις τα αντιστοιχα links για να δημιουργήσετε τα voucher μέσω της Box Now. Μόλις φτιάξεις το/τα vouchers, τα κολλάς στο εξωτερικό της κούτας και αφήνεις τη κούτα στο κοντινότερό σας locker.

Τα ρούχα πρέπει να αποστέλλονται σε καλά σφραγισμένα κουτιά από ή σακούλες. Ελάχιστο όριο 20 τεμάχια ενδυμάτων με μέγιστες διαστάσεις κούτας ή σακούλας τα: Μ:44 Π:60 και Υ:35.

Σημειώνουμε ότι THRIFT60® δεν ευθύνεται για την απώλεια ή τη ζημιά που μπορεί να υποστεί το εμπόρευμα. Αν επιλέξετε να στείλετε τα ρούχα σας σε τσάντες, προτείνουμε η συσκευασία να έχει δύο ή περισσότερες στρώσεις για να μην σπάσει και ανοίξει.
Μπορείτε να στείλετε όσα πακέτα θέλετε έως και 20 κιλά.

Να θυμάστε ότι δεν συλλέγουμε πακέτα με λιγότερα από 20 ενδύματα και περισσότερα από 150, καθώς και ότι τα ρούχα που μας στέλνετε πρέπει να πληρούν τους όρους που υποδεικνύουμε. Δείτε όλες τις προϋποθέσεις στην παρακάτω ενότητα.

Δεν συλλέγουμε ρούχα που αποστέλλονται από περιοχές εκτός Ελλάδος.

Αφού δημιουργηθεί λογαριασμός χρήστη μπορείτε να συμπληρώσετε το φύλλο παράδοσης στο link εδώ.

Χρεώνουμε μια σταθερή προμήθεια 60% +ΦΠΑ στην τιμή στην οποία έχουμε αποτιμήσει το ένδυμά σας. Η προμήθεια μετά του νόμιμου φόρου θα παρακρατείται απευθείας από εμάς, από το ποσό του πληρωθέντος τιμήματος.

Σε περίπτωση που η τιμή εκτίμησης του ενδύματος είναι ίση ή μικρότερη από πέντε ευρώ (5,00€), θα χρεώνουμε κατ’ εξαίρεση προμήθεια 70% +ΦΠΑ στην τιμή εκτίμησης.

Από την πλευρά μας πουλάμε τα ρούχα στον ιστότοπο του THRIFT60® με έκπτωση ποσοστού έως 70% της πραγματικής-εκτιμώμενης τιμής πώλησης. Αν πρόκειται για ολοκαίνουργια ρούχα ή/και «πολυπόθητα» είδη, η έκπτωση μπορεί να είναι μικρότερη. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ρούχα που δεχόμαστε στην ενότητα παρακάτω .

Οι εκτιμητές μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι να επιλέγουν και να αξιολογούν τα ρούχα που μας στέλνετε. Να θυμάστε ότι το THRIFT60® παίρνει ένα ποσοστό της τιμής πώλησης, επομένως μας ενδιαφέρει να ορίσουμε μια πραγματικά δίκαιη και δελεαστική τιμή. Όπως και εσάς, δεν μας ενδιαφέρει απλά να το πουλήσουμε «όσο πιο φθηνά γίνεται».

Ως προς τα ρούχα που δεν έχουμε αποδεχθεί και που δεν έχετε συμφωνήσει να δοθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, ισχύουν τα εξής: Σε περίπτωση που θέλετε να τα ανακτήσετε, θα έχετε προθεσμία επτά (7) ημερών για να ζητήσετε επιστροφή, με αφετηρία από τη στιγμή που θα λάβετε την αξιολόγησή μας. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής και ειδικό τέλος, με συνολική πάγια αξία 9,99 €. Τυχόν άρνηση επιστροφής ρούχων προς εσάς κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, θα τεκμαίρεται ως αυτοδίκαιη παραχώρησή τους προς την TΗRIFT60® με σκοπό την περαιτέρω φιλανθρωπική χρήση τους, χωρίς περαιτέρω ανάγκη σχετικής εγκρίσεώς σας.

Για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να μην δεχθούμε τα ρούχα σας, διαβάστε προσεκτικά την ενότητα παρακάτω.

Εντός μέγιστης περιόδου πέντε (5) εβδομάδων από την παραλαβή των ενδυμάτων σας, δηλαδή από χρονική στιγμή για την οποία θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά, το THRIFT60® θα σας στείλει μια αξιολόγησή τους μέσω email. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ορίσει σωστά το e-mail σας και να είστε προσεκτικοί ως προς την διαδικασία!

Μόλις η ομάδα τιμολόγησης του THRIFT60® αξιολογήσει τα ρούχα σας, θα σας στείλουμε ένα email ώστε να έχετε πρόσβαση στην εν λόγω αποτίμηση. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποτίμηση μπορείτε να μας στείλτε στο email: support@thrift60.com

Μέρος των ρούχων θα δωρίσουμε σε ένα από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία με τα οποίες συνεργαζόμαστε Αλλά εάν θέλετε να το ανακτήσετε, θα έχετε μια περίοδο 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αξιολόγησής μας για να ζητήσετε επιστροφή αφού πληρώσετε τα έξοδα αποστολής (9,99 €). Για να αποφύγετε ότι δεν δεχόμαστε τα ρούχα σας, διαβάστε προσεκτικά την ενότητα: ρούχα που δεχόμαστε.

Το THRIFT60® θα σας πληρώσει για τα ρούχα που πουλήθηκαν όταν υπάρξει συσσωρευμένο υπόλοιπο υπέρ του πωλητή τουλάχιστον τέσσερα (4) ευρώ. Μέχρι εκείνο το διάστημα (της υπέρβασης των 4 ευρώ), τα χρήματά σας θα βρίσκονται ατόκως τοποθετημένα σε λογαριασμό μας. Μέχρι την συμπλήρωση του ποσού αυτού, θα τεκμαίρεται ότι δεν υφίσταται απαίτησή σας από τις πωλήσεις που θα έχουν πραγματοποιηθεί.

Μόλις πραγματοποιηθεί η πώληση ενός από τα ρούχα σας , θα πραγματοποιήσουμε μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό του αντίστοιχου ποσού, όταν περάσουν δύο (2) εβδομάδες και το συσσωρευμένο υπόλοιπο υπέρ σας είναι άνω των τεσσάρων 4 ευρώ. Η εν λόγω μεταφορά θα γίνεται κατά την ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ (14) κάθε μήνα, για τον προηγούμενο μήνα, και θα έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την ημέρα της πώλησης στον ιστότοπο του THRIFT60®. Το ελάχιστο ποσό είναι απαραίτητο για την αντιστάθμιση των εξόδων που σχετίζονται με τη μεταφορά και η περίοδος των 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να διαχειριστείτε επαρκώς τις επιστροφές, σε περίπτωση που υπήρχαν.

Είναι απαραίτητο να εισαγάγετε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας στον λογαριασμό χρήστη THRIFT60®, στην ενότητα “Δεδομένα”, πριν πραγματοποιήσετε πληρωμές. Εάν όχι, δεν θα μπορούμε να κάνουμε την κατάθεσή σας. Σε περίπτωση που δεν είστε η/ο ίδια/ος δικαιούχος του λογαριασμού τραπέζης ή που είστε απλά συνδικαιούχος του λογαριασμού που μας υποδείξετε, το THRIFT60® δεν θα φέρει την παραμικρή ευθύνη σε περίπτωση τυχόν χρήσης ή ανάληψης του εκάστοτε ποσού καταθέσεως, από τρίτο μη νομιμοποιημένο πρόσωπο». Τέλος, μπορείτε αν το επιθυμείτε να ζητήσετε κατάθεση του χρηματικού ποσού μέσω IRIS Payments και στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούμε το κινητό σας τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή.

Τη στιγμή που θα κάνουμε την κατάθεση, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης.

Θυμηθείτε: Για να πάρετε τα χρήματα από τις πωλήσεις που είχατε στο THRIFT60® πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις τέσσερις απαιτήσεις:

  • Έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την πώλησή του.
  • Χρειάστηκε να συγκεντρώσετε ένα ελάχιστο υπόλοιπο 4 ευρώ.
  • O  αριθμός του τραπεζικού σας λογαριασμού ή το κινητό σας έχει ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού χρήστη του THRIFT60®.
  • Οι πληρωμές γίνονται την 14η ημέρα κάθε μήνα, για τον προηγούμενο μήνα.

Προσοχή: οι κρατήσεις δεν είναι αγορές. Μέχρι να ολοκληρώσει ο αγοραστής την παραγγελία του, η πώληση δεν θα αναρτηθεί.

Εάν θέλετε να ανακτήσετε οποιοδήποτε από τα ρούχα που έχετε προς πώληση στον ιστότοπό μας αλλά δεν έχουν πουληθεί ακόμη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε να το ζητήσετε μέσω του email: support@thrift60.com

Για να καταφέρετε να ανακτήσετε τα ρούχα θα πρέπει να πληρώσετε 9,99 € για έξοδα αποστολής, επιπλέον 1,99 €/ένδυμα που θέλετε να ανακτήσετε ως έξοδα διαχείρισης. Λάβετε υπόψη σας ότι για να διαθέσετε τα ρούχα σας προς πώληση, έχει πραγματοποιηθεί μια ολόκληρη διαδικασία (εκτίμηση των ενδυμάτων, λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών, φόρτωσή τους στο διαδίκτυο κ.λπ.) η οποία συνεπάγεται κόστος για τη THRIFT60® .

Ρούχα που δεχόμαστε

Ρούχα που ΔΕΝ δεχόμαστε:

Πως λειτουργεί;

Εάν έχεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση τα οποία δεν χρησιμοποιήσεις πια μπορείς να τους δώσεις μια δεύτερη ζωή πωλώντας τα μέσω του e-shop μας THRIFT60® . Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
Thrift60