FAQ

background

Q&A αγορές

 • Παράδοση από 1-3 ημέρες.
 • Μερικές φορές οι παραγγελίες φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας αργότερα για διάφορους λόγους (γιορτές-αργίες, Σαββατοκύριακα, ειδικές προσφορές κλπ). Σε περίπτωση που παρουσιαστεί αυτή η κατάσταση, οι εν λόγω πληροφορίες θα υποδεικνύονται στον ιστότοπο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς.
 • Μόλις το δέμα φτάσει στο σημείο παραλαβής θα λάβετε ένα email, viber και SMS που θα σας ενημερώνει ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 8 ημερών. Εάν δεν παραλάβετε το δέμα σας, τα είδη θα επιστραφούν σε εμάς και σε περίπτωση που ζητήσετε νέα αποστολή, θα πρέπει να πληρώσετε ξανά τα έξοδα αποστολής.
 • Ελέγξτε το πακέτο σας αμέσως μόλις παραδοθεί. Εάν δείτε ότι έχει παραβιαστεί, είναι σπασμένο ή κατεστραμμένο, ενημερώστε το Box Now ή τον μεταφορέα που σας το παρέδωσε εκείνη τη στιγμή, ώστε να αντικατοπτρίζεται στο σύστημά τους. 
 • Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία αγορά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο support@thrift60.com
 • Αν η παραγγελία έχει ήδη σταλεί θα πρέπει να ζητήσετε επιστροφή της μέσω email στο support@thrift60.com

Q&A Πωλήσεις

Το THRIFT60® θα σας πληρώσει για τα ρούχα που πουλήθηκαν όταν υπάρξει συσσωρευμένο υπόλοιπο υπέρ του πωλητή τουλάχιστον τέσσερα (4) ευρώ. Μέχρι εκείνο το διάστημα (της υπέρβασης των 4 ευρώ), τα χρήματά σας θα βρίσκονται ατόκως τοποθετημένα σε λογαριασμό μας. Μέχρι την συμπλήρωση του ποσού αυτού, θα τεκμαίρεται ότι δεν υφίσταται απαίτησή σας από τις πωλήσεις που θα έχουν πραγματοποιηθεί.

Μόλις πραγματοποιηθεί η πώληση ενός από τα ρούχα σας , θα πραγματοποιήσουμε μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό του αντίστοιχου ποσού, όταν περάσουν δύο (2) εβδομάδες και το συσσωρευμένο υπόλοιπο υπέρ σας είναι άνω των τεσσάρων 4 ευρώ. Η εν λόγω μεταφορά θα γίνεται κατά την ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ (14) κάθε μήνα, για τον προηγούμενο μήνα, και θα έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την ημέρα της πώλησης στον ιστότοπο του THRIFT60®. Το ελάχιστο ποσό είναι απαραίτητο για την αντιστάθμιση των εξόδων που σχετίζονται με τη μεταφορά και η περίοδος των 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να διαχειριστείτε επαρκώς τις επιστροφές, σε περίπτωση που υπήρχαν.

Είναι απαραίτητο να εισαγάγετε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας στον λογαριασμό χρήστη THRIFT60®, στην ενότητα “Δεδομένα”, πριν πραγματοποιήσετε πληρωμές. Εάν όχι, δεν θα μπορούμε να κάνουμε την κατάθεσή σας. Σε περίπτωση που δεν είστε η/ο ίδια/ος δικαιούχος του λογαριασμού τραπέζης ή που είστε απλά συνδικαιούχος του λογαριασμού που μας υποδείξετε, το THRIFT60® δεν θα φέρει την παραμικρή ευθύνη σε περίπτωση τυχόν χρήσης ή ανάληψης του εκάστοτε ποσού καταθέσεως, από τρίτο μη νομιμοποιημένο πρόσωπο». Τέλος, μπορείτε αν το επιθυμείτε να ζητήσετε κατάθεση του χρηματικού ποσού μέσω IRIS Payments και στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούμε το κινητό σας τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο με την εφαρμογή.

Τη στιγμή που θα κάνουμε την κατάθεση, θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης.

Θυμηθείτε: Για να πάρετε τα χρήματα από τις πωλήσεις που είχατε στο THRIFT60® πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις τέσσερις απαιτήσεις:

 • Έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την πώλησή του.
 • Χρειάστηκε να συγκεντρώσετε ένα ελάχιστο υπόλοιπο 4 ευρώ.
 • O  αριθμός του τραπεζικού σας λογαριασμού ή το κινητό σας έχει ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού χρήστη του THRIFT60®.
 • Οι πληρωμές γίνονται την 14η ημέρα κάθε μήνα, για τον προηγούμενο μήνα.

Προσοχή: οι κρατήσεις δεν είναι αγορές. Μέχρι να ολοκληρώσει ο αγοραστής την παραγγελία του, η πώληση δεν θα αναρτηθεί.

 • Ανά πάσα στιγμή θα μπορείτε να βλέπετε τα ρούχα που έχετε πωλήσει, το ποσό που κερδίσατε και το ποσό που σας έχει πληρωθεί. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω αυτού του συνδέσμου: εδώ. Σε αυτή τη σελίδα έχετε πληροφορίες για τον αριθμό των ενδυμάτων που έχετε πωλήσει, το ποσό που κερδίσατε, το ποσό που έχουμε πιστώσει στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Να θυμάστε ότι για να πραγματοποιήσουμε την πληρωμή θα πρέπει να έχετε ενημερώσει τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού και να έχει περάσει ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος των 8 εβδομάδων από την πώληση. Θα στέλνει στη σελίδα με την εξής φόρμουλα: ΧΡΕΩΣΗ: 30% + 1.5 ευρώ (διοικητικά τέλη) + 24% φόρος + 3.6% χαρτόσημο.
 • Εάν θέλετε να ανακτήσετε οποιοδήποτε από τα ρούχα που έχετε προς πώληση στον ιστότοπό μας αλλά δεν έχουν πουληθεί ακόμη, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να το ζητήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας το ανάλογο θέμα ή απλά με ένα email το support@thrift60.com
 • Για να καταφέρετε να ανακτήσετε τα ρούχα θα πρέπει να πληρώσετε 9,99 € για έξοδα αποστολής, επιπλέον 1,99 €/ένδυμα που θέλετε να ανακτήσετε ως έξοδα διαχείρισης. Λάβετε υπόψη σας ότι για να διαθέσετε τα ρούχα σας προς πώληση, έχει πραγματοποιηθεί μια ολόκληρη διαδικασία (εκτίμηση των ενδυμάτων, λήψη και επεξεργασία φωτογραφιών, φόρτωσή τους στο διαδίκτυο κ.λπ.) η οποία συνεπάγεται κόστος για εμάς.

Ο λόγος που ένα αντικείμενο φαίνεται να έχει πουληθεί δύο φορές είναι επειδή το προϊόν επιστράφηκε.

Q&A τι πρέπει να γνωρίζω πριν κάνω τις αγορές μου

Τα ρούχα που αγοράζετε στον ιστότοπό μας είναι για γυναίκες και άνδρες. Είναι ρούχα που έχουν αγοράσει χρήστες μας ή τους τα έχουν χαρίσει και τα έχουν χρησιμοποιήσει ελάχιστα, άρα είναι σχεδόν καινούργια (ή και ολοκαίνουργια) και μπορούν να έχουν «δεύτερη ζωή».

Στον ιστότοπό μας θα βρείτε τις αγαπημένες σας μάρκες, το πολύ πριν από 3 σεζόν, περίπου 70-80% φθηνότερα από ότι στα καταστήματα. Στην περιγραφή του κάθε ρούχου, θα μπορείτε να δείτε περίπου πόσο κοστίζει αυτό το είδος στα καταστήματα και πόσο κοστίζει στον ιστότοπό μας με την έκπτωση που τους εφαρμόζουμε.

Όχι, τα ρούχα μπορούν να αγοραστούν μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αλλά αν κάνετε μια παραγγελία και δεν είστε ευχαριστημένοι, δεχόμαστε επιστροφές. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιστροφές εδώ

Ελέγχουμε τα ρούχα για εσάς. Έχουμε επαγγελματίες που αξιολογούν προσεκτικά κάθε ένδυμα που λαμβάνουμε για να προσδιορίσουν την ποιότητά του και να διασφαλίσουν ότι πληροί τα απαιτητικά κριτήριά μας προτού διατεθεί προς πώληση.

 • Μόλις το δέμα φτάσει στο σημείο παραλαβής θα λάβετε ένα email/sms/viber που θα σας ενημερώνει ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 8 ημερών το πολύ. Εάν δεν παραλάβετε το δέμα σας, τα είδη θα επιστραφούν στις εγκαταστάσεις μας και, σε περίπτωση που ζητήσετε νέα αποστολή, θα πρέπει να πληρώσετε ξανά τα έξοδα αποστολής.
 • Ελέγξτε το πακέτο σας αμέσως μόλις παραδοθεί. Εάν δείτε ότι έχει παραβιαστεί, είναι σπασμένο ή κατεστραμμένο, ενημερώστε το Box Now ή τον μεταφορέα που σας το παρέδωσε εκείνη τη στιγμή, ώστε να αντικατοπτρίζεται στο σύστημά τους. 
 • Εντόπισε το δέμα σου!

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής! Όλα μας τα μεραφορικά είναι δωρεάν.

 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για να το κάνετε αυτό, θα ανακατευθυνθείτε σε μια πύλη πληρωμής, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, θα σας ζητηθούν οι πληροφορίες για την πραγματοποίηση της πληρωμής.
 • PayPal
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Iris Payments

Προσθέτουμε συνεχώς νέα ρούχα. Δεν υπάρχουν δύο ίδια ρούχα, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να μας επισκέπτεστε συχνά για να ελέγχετε τι νέο υπάρχει. Αυτό που υπάρχει στο κατάστημά μας σήμερα μπορεί να μην είναι αύριο. Αλλά αν θέλετε να σας ειδοποιούμε όταν ανεβάζουμε νέα ρούχα, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Γενικές πληροφορίες

Εάν θέλετε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε από τα δεδομένα που έχουμε, όπως Όνομα και Επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, εισαγάγετε τον λογαριασμό χρήστη και μεταβείτε στην ενότητα ” Στοιχεία λογαριασμού”.

 • Πολύ εύκολο. Στο προφίλ του χρήστη αναφέρεται ο “κωδικός πελάτη”.
 • Το IBAN θα το βρείτε στον προφίλ σας το πεδίο του “Στοιχεία λογαριασμού”. Στο κενό πλαίσιο, γράψτε τον αριθμό IBAN σας για να μπορέσετε να συλλέξετε όσα έχετε κερδίσει από την πώληση των ρούχων σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα 2 ψηφία της χώρας (GR), 2 ψηφία ελέγχου και 20 του πλήρους κωδικού του τραπεζικού λογαριασμού. Γράψε τα πάντα στη σειρά, χωρίς κενά (μην ανησυχείς γιατί το σύστημα θα τα βάλει αυτόματα).
 • Για να μάθετε πότε θα λάβετε τα χρήματα που κερδίσατε από τις πωλήσεις σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Πότε θα λάβω τα χρήματα από τις πωλήσεις μου;

Θυμηθείτε ότι πρέπει να ενημερώσετε τον IBAN στο κενό πλαίσιο ΧΩΡΙΣ κενά. Το σύστημα θα φροντίσει να βάλει τους χώρους όπου αντιστοιχούν. Ο κωδικός IBAN πρέπει να περιλαμβάνει 2 ψηφία της χώρας (GR), 2 ψηφία ελέγχου και 20 του πλήρους κωδικού του τραπεζικού λογαριασμού.

Πως λειτουργεί;

Εάν έχεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση τα οποία δεν χρησιμοποιήσεις πια μπορείς να τους δώσεις μια δεύτερη ζωή πωλώντας τα μέσω του e-shop μας THRIFT60® . Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
Thrift60